Neem Contact Op: +31 655558560
Outdoor Westerbork

Buiten activiteiten

Lekker buiten zijn, genieten van de omgeving, dat kan bij ons. Wij verzorgen graag voor u een sportieve maar vooral een gezellige wandeltocht. 

We kunnen voor u een GPS tocht uitzetten en een expeditie Bork. 

Twee leuke buitenactiviteiten waarbij het wandelen bijzaak is maar allebei competitief gericht zijn.  Deze tochten kunnen op verschillende locaties starten, ook bij u thuis! 

Expeditie Bork

Vindt uw weg met behulp van de kennis die er in uw groep is.. ..

In groepjes van 4 tot 8 personen gaat u op weg. De informatie die u krijgt op papier is de sleutel naar de route. D.m.v. Kompas, het oplossen van puzzels en cryptische omschrijvingen vindt u uw weg. 

Met uw team/groep lost u de codes op en gaat samen op pad en soms heeft u enkel uw kompas die u de weg zal wijzen. Als rode draad komt u onderweg diverse letters tegen. Dit  spel vergt enige samenwerking binnen de groep en is competitief gericht. 

GPS tochten

Het uitje voor elke groep!

Of je nu op zoek bent naar een uitje voor een gezellige familiedag, de perfecte teambuilding activiteit of een spannend spel voor een vrijgezellenfeest!

Een GPS tocht is het uitje dat zeer geschikt is voor groepen met een diversiteit aan deelnemers. Een combinatie van actief, recreatief, gezelligheid en competitief.

Naast allerlei/spannende spelelementen bezoek je ondertussen op interactieve wijze de mooie omgeving van Westerbork.

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf € 7,50 p.p.
Vanaf 20 personen. (Kleinere groep op aanvraag).

Sluit Menu