Neem Contact Op: +31 655558560
Creatief Westerbork

Workshops

Zin in iets creatiefs? Doe mee met een leuke schilder workshop. Tijdens deze schilder workshop maak je je eigen unieke schilderij . Je kunt een eigen schilderij maken op een doek van 40 x 40 cm of op één groot doek van 80 x 100 cm.
Je hoeft niet te kunnen schilderen, iedereen gaat met een leuk schilderij naar huis.
Heb je een bepaald thema waar aan je wilt werken? Of heb je een bepaalde stijl die je zou willen toepassen? We denken graag met je mee, om er een geslaagde workshop van te maken.

In verband met Corona kunnen maximaal 8 personen per workshop

Duur: 3 uur

Afmetingen doek: 30×30 cm Prijs: € 30,00
Afmetingen doek: 40×40 cm Prijs: € 35,00
Afmetingen doek: 50×50 cm Prijs: € 40,00
Afmetingen doek: 80×100 cm Prijs: € 59,50 (alleen op bestelling)

Genoemde prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en koffie/thee en wat lekkers.

 

Teambuilding

De teambuilding-sessies richten zich op bedrijven, scholen en overheden. Het samenwerken aan een uniek schilderij met een ontwerp dat is gerelateerd aan uw school of bedrijf of groep. Het ontwerp wordt uiteen gehaald waarbij de verschillende doeken worden ingeschilderd door de teamleden, welke naderhand weer één geheel zullen vormen. 

Een uniek schilderij gemaakt door uw teamleden, ontworpen voor uw school of bedrijf, dat symbool staat voor uw team.  Het schilderij met daarin veel raakvlakken en verbintenissen laat zien dat iedereen zichzelf kan zijn, maar dat ook iedereen een eigen plek heeft binnen het team. Na afloop van de teambuilding kan het schilderij een plaatsje krijgen in uw gebouw. 

 

Het leuke hiervan is dat uw teamleden dagelijks worden herinnerd aan “het team”  zijn en terug kunnen blikken op deze leuke teambuilding.
Tevens is het mogelijk om uw arrangement uit te breiden met een kleine survival, gps-tocht, klootschieten en diverse buffetten. 

In verband met Corona kunnen maximaal 8 personen deelnemen. 
Bij grotere groepen komen wij ook graag naar u toe of zoeken wij een andere locatie, om samen met u en uw teamleden aan uw team te bouwen. 

Duur: 3 uur
Afmetingen doek: 30×30 cm p.p
Prijs: € 32,50 p.p. (inclusief Koffie/thee en wat lekkers en alle benodigde materialen).

Sluit Menu